Search Tags for serum

Comment from THANN USA:

17 Seconds ago

Comment from ElookBeautyCare:

Real testi itu ga lebai dan berlebihan 😘😘😘 be smart buyer ya dear 😘😘 . For order or konsultasi bisa lsg hubungi kontak dibawah 😘 IG : @elookbeautycare FB : Elook EBC pin BB : 2B18EB39 WA : 081253251865 (no call, no sms) Line : elookebc Fans Page : Elookbeautycare . #ebc # #testimoni #realtesti #realtestimoni #realtestimonial #testimoniebc #ebclovers #skincare #resepdokter #cream #perawatanwajah #whitening #creamwajah #obatjerawat #obatjerawatampuh #creamflek #creamartis #serum #serumwhitening #bedak #bedakjerawat #bedakwhitening #losepowder #serum #serumwhitening #serumkolagen #serumarbutin #pelangsing #pelangsingaman #slim #slimer

36 Seconds ago

Jgn ambik mudah ttg penjagaan kulit. Hari2 duk tempek foundation, 3 4 jenis krim,mekap tebal2 sampai liang pori semua tersumbat.INGAT! Kulit kita pn nk bernafas jgk.Jgn salahkan org lain kalau tetamu x diundang mcm jerawat,jeragat semua menyinggah. . Utk dalaman maby kita dh jaga mkn..ambik supplement mcm2. Tp kena jgk apply vitamin utk kulit. . Elanish White Glow Serum ni byk kebaikannya. Ia ibarat vitamin yg akan mengembalikan & memulihkan kulit dr kerosakan. Apply 2 kali sehari je x yah nk buat appointment pi treatment beratus beribu terbang. Jimat masa,jimat wang. Yang penting PUAS HATI bila kulit sihat cantik & bebas cela. . Antara fungsi yg sangat efektif : . Membuang dan menghilangkan terus JERAGAT pd kulit. 👍 Menyamaratakan tona warna kulit. 👍 Mengatasi masalah kulit berminyak. 👍 Kurang kedutan pada kulit muka. 👍 Menghalus dan melembutkan kulit yg kering. 👍 Menganjal dan melembapkan kulit. 👍 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 👍 Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka. 👍 Tiada pengelupasan pada kulit muka. 👍 Anti-aging mengurangkan pigmentasi 👍 dan garis2 halus pd wajah. 👍 Eczema- merawat masalah ruam pipi, kulit dan 👍 ruam lampin pd bayi. 👍 Whitening- mencerahkan kulit dan kusam sekaligus 👍 memberi keserian pada wajah. . Jom dptkan harga PROMOSI skrg! sila tag, like n share pada kawan2 anda yg anda masalah2 mcm ni ye.. xrugi pun share... . Whatsapp : +6011 1555 6677 Whatsapp : +6011 1555 6677 . #tudungmurah #shawlinstant #shawlmurah #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia

1 Minutes ago

. "Memang TERBAIK! . Dulu kulit kasar2, kini lembut sgt da.. ... Pori2 pun dah mengecil, ajaib betul rasa. wahhh jom gais.. try produk ni..." . "sis, saya dah guna 3 hari, bukan setakat kulit nampak licin, malah kulit saya nampak muda la sis.. nanti nak order lagi ye... . "Akak, Tq tau, Elanish SERUM ni betul2 ubah hidup saya! Macam2 produk saya dah pakai, kenapa la x jumpa Elanish SERUM ni dari dulu lagi, hanya beberapa titis je sehari... kulit pun makin putih & jerawat pun dah tak da..!" . Macam2 feedback kami terima dari customer ni, ape pun uolls mesti kena try.. mmg best!! . Kenapa WAJIB mencuba Elanish Beauty SERUM ? . ✅100Sangat berkesan dalam merawat pelbagai masalah kulit. ✅100HALAL dan mendapat kelulusan KKM. ✅100produk organik dan natural. ✅100tanpa bahan terlarang. ✅100dijamin selamat. ✅100Sesuai untuk setiap lapisan umur, lelaki dan wanita. ✅100GMP certified. ✅100buatan tempatan. . . Nak harga PROMOSI?? . Whatsapp : +6018 264 2604 Whatsapp : +60111 555 6677 . * Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!! . #elanish #elanishbeauty #elanishserum #elanishbeautyserum #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #raya #iphone #sayajualmurah #serum #instashopmalaysia #visitmyigmalaysia #cantik #cantikalami #cantiksehat #quputeh #cantiknusantara #cantikcantik #cantiknyaberhijab #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #zizanrazak #neelofa #kulit #igshop #igshopping #igshopmurah #igshopmy #rozitachewan #jualkosmetik

1 Minutes ago

Comment from Galyna Beauty:

Treat your skin to a luxurious experience with the TIME RESPONSE Skin Renewal Collection.This collection helps your skin achieve optimum anti-aging benefits because it uses Microfluidics--a technology developed by AMOREPACIFIC’s Technology & Research Institute. This technology helps deliver powerful botanical ingredients effectively into the skin. #amorepacificnmhouston #antioxidants #antiaging #superhydration #amorepacific #nmbeauty #iwantyou #nmhoustongalleria #seethedifference #musttry #musthave #byebyewrinkles #beconfident #flowless #glow #newyou #cream #serum #toner #essence #eye #eyecream #skincare #luxuryskincare

2 Minutes ago

Comment from Nisrina Skincare:

2 Minutes ago
2 Minutes ago

KELEBIHAN LOVEEYE EYEBAG SERUM ✅ Menghapus eyebag dgn 5x lebih pantas, mudah, berkesan & selamat ✅ Menghapus lingkaran hitam ✅ Menghapus kedutan ✅ Menghapus garis-garis halus ✅ Menghapus parut ✅ Lulus KKM NOT151005890K ✅ Bahan-bahan berkualiti antarabangsa ✅ 100% berasaskan bahan semula jadi seperti 👉🏻 Apple Stem Cell 👉🏻 Argan Stem Cell ******************* . Anda mahu? 👉🏻 PM kami atau 👉🏻 Comment di sini Berapa harganya? 👉🏻 Harga asal: RM125 👉🏻 Harga sekarang: RM85 (Jimat RM40!) 👉🏻 Poslaju: RM8 (SM), RM12 (SS) 👉🏻 Harga 2 unit: RM160 (Jimat RM90!) 👉🏻 Poslaju percuma untuk 2 unit #loveeye #eyebag #eyeroll #mata #serum #beautycare #beauty #nomakeup #naturalbeauty #eyeserum #simple #love #eye

2 Minutes ago

Kini hadir PEMUTIH BADAN ADEEVA BODY LIGHTENING 🌸🌻🌸🌻 Sepaket terdiri dari : 1. BODY NIGHT CREAM 2. BODY DAY CREAM 3. BODY SOAP KOJIC 4. PERFECT BLEACHINH CREAM 5. Brosur Lengkap cara pemakaian & Pouch Adeeva Body Lightening merupakan rangkaian paket pemutih badan dengan formula yg sangat aman dan terbukti cepat memutihkan kulit tanpa efek samping, cocok digunakan pada kulit normal maupun kulit sensitif. Efek dari Whiteningnya akan terlihat setelah beberapa kali pemakaian rutin, kandungan whitening dan vitaminnya meresap kedalam lapisan kulit sehingga memberikan efek kulit putih cerah dari hari kehari secara PERMANENT, semakin rutin perawatan hasil semakin cepat dan maksimal ya.. MANFAAT : * Efektif, ampuh dan terbukti memutihkan kulit akibat sinar matahari maupun faktor genetik * Membersihkan kulit dan mengangkat sel kulit mati * Mengembalikan/ memutihkan warna kulit gosong akibat sering terkena sinar matahari * Melembutkan kulit, melembabkan dan membuat kulit tampak glow * Memudarkan hingga menghilangkan bekas luka lama maupun luka baru Keterangan Produk : 1. Cream malam (Tektur lembut tidak lengket dan mudah meresap kedalam kulit, berfungsi memutihkan dan merilekskan kulit ketika kita tidur malam) 2. Cream siang (Tekstur lembut tidak lengket dan mudah meresap, dengan kandungan spf 50 cream siang mampu melindungi kulit dari paparan sinar matahari) 3. BODY SOAP dengan kandungan asam kojic (kojic acid) extra whitening nya yang di percaya dapat memutihkan kulit secara cepat, mengandung Vit C,E juga yang bagus untuk kulit anda. 4. BLEACHING CREAM mengandung bleaching kojic acid, arbutin, Alpha-hidroksil & Vit C yang ampuh mengikis kulit gosong akibat sinar matahari, bleaching juga sebagai penunjang untuk mempercepat hasil putih maksimal Pemakaian 1 minggu sekali #surabaya #sepatumurah #bajucouple #obatjerawat #bopeng #cream #serum #creamhalal #malang #semarang #jogja #maluku #aceh #indonesia #sidoarjo #madura #kaosmurah #jeans #rok #rokspan

3 Minutes ago

Comment from MAKEOVER WARDAH EMINA:

4 Minutes ago

🌼🌿🌿🌿🌿🌿🌼 Assalamualaikum sunshine.... morning gojes out there.. 😍😍😍 _ "Waduhhhh... waduhh kok cantek bangat kamu.. apa kok rahsia... kepingin mau cantek sama macam kamu.." Nak cantik bak puteri??? 😉😉😉 Tak susah pun cubalah Yeupeda Serum ni.. Haaa mesti tak caya mesti rasa mustahil tengok perubahan pada wajah... Apa taknya keberkesanan tahap cakap pun tak guna lagi hehe.. 😅😅😅.. cuba tengok bahan bahan serbuk perasa yang ada dalam serum ni 😄😄😄 _ Ni lah rahsia Yeupeda Serum? Aqua, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Citrus Aurantium Dulcies (Orange) Culture Extract, Rhododendron Ferrugineum Leaf Cell Culture Extract, Octyl Methoxycinnamate, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Collagen, Ascorbic Acid (Vitamin C), Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), 1,2-Hexnediol, Chlorphenesin, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Licorice & Sweet Hazelnut. _ Tawaran istimewa harga tergolek RM117 termasuk kos penghantaran Semenanjung, Sabah dan Sarawak _ Dengan kadar segera... sepantas kilat Taip "Serum WoW" dan hantar ke 01111601223 untuk info terbaik _ You are my sunshine...🌞🌞🌞 Jom ber Sodaetree... wow 🌼🌿Cantik bak Puteri🌿🌼 _ #testimoni #syukurselalu #serummuka #kulitmuka #penjagaanmuka #wangi #makeup #kkm #halal #selangor #uitm #jimat #glowing #igsokongan #sodaetree #skincare #serum #terapiinstagram #sdt #yeupedaserum #letitbeaneternity #diva #terapijiwa #bazaarmalaysia #kulitmulus #nakcantik #nakcantikcarisaya #serimuka #wajah #serumwajah

5 Minutes ago

Fresh from oven. Feedback ruby skincare. Meletoppssss 😍😍😍 yg open pores guna toner je dh boleh jatuh cinta, kalau one set? Hmm taknak cakap banyak. Dah try baru tau 😁😁 . . . Ruby skincare RM130. Elysian serum RM85. . . . 📲 WhatsApp: 014-5348123 📲 WhatsApp: 014-5348123 📲 WhatsApp: 014-5348123 . . 📮 Everyday postage 🚕 Everyday cod area Kuala Lumpur, Bangsar, Gombak, Kepong, Ampang, Cheras, Kg Baru, Selayang, Petaling Jaya, Wangsa Maju, Setapak 🎀 Free cod #elysian #elysianboosterserum #elysiankl #elysiankepong #elysiangombak #elysianampang #elysiankselayang #elysiankgbaru #elysianbangsar #elysianwangsamaju #elysianserum #elysianchowkit #elysiansetapak #jerawat #jeragat #serum #poriporiterbuka #parutjerawat #poribesar #bintikhitam #mukaberlubang #mukaberkawah #kawahmuka

5 Minutes ago

ครบ 3 สิ่งที่คุณต้องการ Viv Skin Smart Cover Sunscreen SPF 50+ PA +++ ครีมกันแดด ที่มาพร้อมกับราคาสบายกระเป๋า เพราะใช้ได้นานมาก 1.Smart Cover ปกปิดเนียนใสเป็นธรรมชาติ 2.Smart Sunscreen ปกป้องผิวจาก UVA UVB 3.Smart Gold Kiwi ฟื้นบำรุงผิวกระจ่างใส เนียนเรียบยิ่งขึ้น มาพร้อม 2 เฉดสีให้เลือก สี Light Beige 01 สี Natural 02 💥1 หลอด ราคา 490.-฿ ส่งฟรี ems 🚚ทั่วประเทศค่ะ 🎉 โปรถูกมาก โปรดี๊ดี ไม่ต้องคิดเยอะ ยังไงก็คุ้ม ถูกสุดในรอบปีมาแล้ว..เลือกได้ยกเซต จะเซตไหนก็ 1,790.- เท่านั้น ถูกสุดในรอบปี #โปรแรง #โปรเริ่ด #โปรคุ้ม #ลดให้หนักมาก จัดให้ค่ะ #ห้ามพลาด นะคะ 🎉Promotion : Amazing Price 🔸Set A รูป Mask+Serum +Sunscreen 🔸Set B รูป Mask+Mask +Sunscreen 🔸Set C รูป Serum+Serum +Sunscreen 🍀สวย เฮง ข้ามปีกับวิฟสกิน🎗แจกทอง 10 บาท🎗ลุ้นรับทุกวันๆ ละ 1 สลึงรวมแจกสร้อยคอทองคำ 40 เส้นเพียงสั่งซื้อ "วิฟสกินเซท" ✅ กติกาการร่วมสนุก📌 " ซื้อปุ๊บ...ลุ้นรับทองทันที !! "เมื่อสั่งซื้อ "วิฟสกินเซท" 1 เซท = จะได้รับ  Lucky draw 1 สิทธิ์ เพื่อลุ้นรับรางวัล #สร้อยคอทองคำ #1สลึง จำนวน 1 เส้น ต่อวัน ทันที !!! 🔹สำหรับลูกค้าที่สั่งซื้อสินค้าผ่านตัวแทนทางการที่มีบัตรตัวแทน จะได้รับสิทธิ์ลุ้นรับรางวัลเช่นเดียวกัน 🔹เริ่มวันนี้ - 7 ก.พ. 60 เท่านั้น ☑️สมัครตัวแทน/สั่งซื้อ 24 ชม.👌 ของแท้ 💯 สินค้าจัดส่งฟรี ems 🚚 ทั่วประเทศค่ะ สินค้ามีพร้อมส่ง ส่งด่วนทุกวัน แจ้งโอนก่อนบ่าย 3 ส่งให้วันโอนเลยค่ะ จัดส่ง #สินค้า ทุกวัน จ-ส📮 ***รับสมัครตัวแทนจำหน่าย รายย่อย แบบไม่สต็อกและสต็อกทั่วประเทศนะคะ ราคาส่งตั้งแต่ชิ้นแรกนะคะ*** สอบถามรายละเอียดเพิ่มเติมสั่งซื้อ สมัครตัวแทน ได้ทาง 🔴❥ ตัวแทนหลักเขตจังหวัด สมุทรปรากา 🔴❥ V-Partner Teame SVP00002-02 🔴❥ สั่งซื้อ Line🆔 x2520x 🔴❥ http://line.me/ti/p/-3m3fOoS4t 🔴❥ Call  098-2244795 🔴❥ Fb : Vivskin  Natcha 🔴❥ lG: @Vivskin_exxsey #vivskin #vivskinbyjooy #mask #serum #vivskinwakeupserum #SmartCoverSunscreen #creammask #vivskinmask #vivskinbyjooy #warattaya  #รับตัวแทนจำหน่าย #แบบไม่สต็อกสินค้า #VivskinTeamSVP00002 #Jerzandgloss #12complex

5 Minutes ago

Comment from ELANISH BEAUTY CENTRE:

"Serum Elanish ni mmg TERBAIK! Rugi x beli byk2 haritu.Kesan jeragat semakin hilang,kulit cerah sekata,smooth & glowing! Skrg keluar dh x payah pakai mekap pn xpe sbb kulit dh sihat&bersih..cuma time keje terpaksala sbb keje akk mmg wajib bermekap. Tp nk apply mekap pn sng sbb kulit dh smooth..cukup pakai compact powder & lipsticks je.X yah nk cover2 lagi. Akak nk repeat order lg la dik". Setiap hari kami terima testimoni yg puas hati dgn serum kami. Korang pn WAJIB cuba tau! . Jom dptkan harga PROMOSI skrg! Whatsapp +6013-4084229 Whatsapp +6013-4084229 Whatsapp +6013-4084229 #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

6 Minutes ago

Comment from RoroMendut Pekanbaru:

Cara cantik cepat, alami tanpa efek samping😆😃😄 ______________________________________________________________________________________________________________ RORO MENDUT - INDONESIA TRADITIONAL BEAUTY [Perawatan Kecantikan Tradisional Kraton Yogyakarta] MAU ORDER / CONSULTASI 👇: 👩[BBM] 576C69E4 ⛅[LINE] anasudarwanto 🍃[WA] 089682251593 #hijabstyle #masker #jerawat #solusi #pemutihwajah #roromendut #curhat #lulur #wajah #komedo #kulitcerah #kulitmulus #pekanbaru #dagelan #lulur #masker #lulurtradisional #pemutihketiak #awetmuda #pekanbaruolshop #pemutihbadan #lulurpemutih #indonesia #maskerpemutih #serum #loker #vitaminkulit #bedaktabur #ngampus #liburan #holiday #ootd

6 Minutes ago

Comment from Jannah Mansor:

Siapa yang ada masalah bangun pagi muka oily gilss sedangkan malam takda pakai any cream pun?? Kalau ada, KITA GENG!! . Muka berminyak ni bukan setakat jadi baja untuk jerawat ja, tapi make up pun susah nak kekal lama 😔. . Tapi alhamdulillah sangat-sangat lepas try Mylea Freckles Serum ni bangun pagi muka still berminyak, BUT LESS!! Petanda baik tu 😍. I pakai setiap pagi & malam. Memang tak skip, sebab i suka sangat-sangat serum ni berkesan kat skin iolls. Plus, serum ni xbuatkan jerawat baru naik. Suka nokks!! . Kalau nak try serum best ni, boleh whatsapp iolls. Tapi kalau harapkan kesan cepat dpd serum ni, contoh malam ni pakai esok terus elok, jangan whatsapp i ok. Serum ni 100% organik. Biar lambat asalkan kesan tu kekal 😘. . 📲 Whatsapp +60124917921 📲 Whatsapp +60124917921 📲 Whatsapp +60124917921 #serum #serumwajah #serumjerawat #serumacne #serumjeragat #myleafrecklesserum #sayajual #sayaguna #sayagunasayajual #kedah #penang #alorsetar #jitra

7 Minutes ago
8 Minutes ago

Comment from Duchesskin:

8 Minutes ago

Comment from dobastore.com:

Mau wajah sehat cerah terawat Mau komedo hilang jerawat lewat Mau flek hitam pudar dengan cepat Mau Sobat...?! Ini dia say..Beauty complete yg memudahkan perawatan wajahmu dengan sempurna. Creamnya aman, dipakenya nyaman, dari bahan bahan alami berkhasiat, dan yg pasti sudah ber BPOM resmi. InsaAllah halal, karna tanpa mercury dan hydrocuinone. Trs apa bedanya dengan paket auraglow yg lainnya? Beuty complete ini mengandung alpha arbutin. Yuk cari tau apa itu? Kepoin yuk di Pusatnya Pusat konsultasi & order 📲 595E048E Wa 082135581177 Line Aurane Ruwie #creamwajahaman #lulurkopi #skincare #dietsehat #pemutihalami #freekonsultasi #obatjerawat #flekwajah #ngajiyuk #ikhtiar #bersyukur #tipscantik #serum #lulurherbal #muslimah #flatshoe #gamiskatun #sedekah #rilex #tipscantik #beautycomplete #aurabeauty #auraglowtesti

11 Minutes ago