Tags Tags for viral

beautiful.dress.my

Adeena perfect attire

@beautiful.dress.my


Comment from Adeena perfect attire:


Betty Suit . Rm79 sahaja termasuk postage 2 set rm150 free postage 3 set rm180 free postage . ✅FREE SIZE BLOUSE DADA 36-40" BAHU 16" LENGGAN 23" PINGGANG 34" LABUH BAJU 33" SELUAR PINGGANG 36" (-40"Getah) PUNGGUNG 40" LABUH 40" . .Kain como crepe 📲BERMINAT Pm, Whatsapp 😍 💟💟0134995653 atau tekan link di bio. . blousemuslimah blousemurah terapiinstagram viral igersmalaysia blousecantik cantik viralmalaysia malaysia sayajual jualmurah malaysia jubah dress dressmurah sayajual jual blousemurah

1 Minutes ago
rollingframesentertainment

Rolling Frames Entertainment

@rollingframesentertainment


Comment from Rolling Frames Entertainment:


JSLive2 listing on the internet Just type JSLive2 https://youtu.be/7tQIh1cKCto?t=00 Like, Share & Repeat ! YouTube RFE JSLiveIsBackAgain Diwali selfie Videos Vines comedy punjabis facebook livestream celebrity superstar comedylife comedyfilm funnymemes funny JSLiveIsBackAgain Ojaswwee JagdeepLamba PinakaMediaworks fb viral Ojaswwee RFE

1 Minutes ago
ustarraniyulianti

ustar rani yulianti

@ustarraniyulianti


Comment from ustar rani yulianti:


Repost @unialfi with @instatoolsapp ・・・ unialfi Beberapa alasan wanita tak mau pakai jilbab, diantaranya: Saya belum siap, Hati saya belum mantap, Aib dan dosa banyak rasa tak pantas, pura-pura tak tau, pake jilbab nunggu proses, dsb. Dari semua alasan di atas intinya mereka takut di bilang "munafik", mereka memilih untuk diam ditempat dan tak ingin melakukan perubahan untuk dirinya, bahkan sebagian dr mereka menggunakan statement "daripada munafik pakai jilbab tapi masih banyak aib" sebagai bentuk pembelaan, Subhanallah, mari sayangku😢 Kita saling rangkul ya Kita sama2 punya aib dosa (Termasuk uni banyak aib dosa pula😭 ada rasa malu juga untuk menshare kan beginian karena rasa tak pantas😭) Kita juga tak pernah luput dari dusta Sekalipun kita belum bisa bersih Setidaknya jangan lepas jilbab itu Tentu itu akan semakin menumpuk dosa Dan persoalan akhlak, mari sambil diperbaikin selama proses hijrah Seberapa buruk dan kotor kita Walaupun tak sesuci pakaian kita Setidaknya kita tutup 1 pintu dosa Yaitu menjaga aurat kita Dalil Al-Qur'an tentang jilbab: "Hai Nabi, katakanlah kepada istri-istrimu, anak-anak perempuanmu dan wanita-wanita (keluarga) orang-orang mukmin, agar mereka mengulurkan atas diri mereka (ke seluruh tubuh mereka) jilbab mereka. Hal itu menjadikan mereka lebih mudah dikenal (sebagai para wanita muslimah yang terhormat dan merdeka) sehingga mereka tidak diganggu. Dan Allah senantiasa Maha Pengampun lagi Maha Penyayang" (QS. al-Ahzab ayat: 59) Ayat yg lain bisa dilihat di An-nur : 31, dll. Salah satu hadist : Diriwayatkan dari Bahaz bin Hakim dari kakeknya yang pernah bertanya kepada Rasulullah, “Wahai Rasulullah, bagian manakah dari ‘aurat kami yang boleh kami tutupi dan kami biarkan tampak?” Rasulullah menjawab, “Jagalah dan jangan kau perlihatkan ‘auratmu kecuali kepada istrimu atau kepada budak sahayamu.” HR. Abu Dawud dan at-Tirmidzi Semoga akhwat disana segera menjemput hijrah dan mendapatkan hidayah-Nya Amiin❤ Yuk tag & share (repost) ke temen2mu, biar bareng-bareng support, rame2 hijrah, biar makin semangat hijrahnya, jadi kuat deh hatinya💕 saverohingya rohingya niqab niqabmurah cadar videomotivasi viral muslimahindonesi

1 Minutes ago
ripdareal_geemoney

@dareal_geemoney Baton Rogue 🗺

@ripdareal_geemoney


Comment from @dareal_geemoney Baton Rogue 🗺:


Gee way is the only way TBG on top 🦍🦍🙏🏾🙏🏾 viral explore explorepage xxxtentacion

1 Minutes ago
smartpoint_1

Smartpoint

@smartpoint_1


Comment from Smartpoint:


Follow @deepcreation01 ... .instapic photography photoshop manipulation graphicdesign viral trend trending protrait nikon canon dslr gym rippedeffectslandscape

1 Minutes ago
onebeautystock

One Beauty Stock

@onebeautystock


Comment from One Beauty Stock:


Sale! Sale! Sale! 😱 Sale! Sale! Sale! 😱 . . 💕 Menjual Produk Kecantikan & Kesihatan . . 💕 Murah dan ORIGINAL . . 💕Borong & Retail . . 📱0132465605 (Sms/WhatsApp) 📱0132465605 (Sms/WhatsApp) 📱0132465605 (Sms/WhatsApp) . . 🚛 PEMBELIAN SECARA BORONG DENGAN HARGA YANG LEBIH MURAH 📢 . . tatiskincare tatiskincaremurah tatiskincareoriginal deejacosmetic deejacosmeticmurah glowglowingmurah glowglowingskincare glowglowing4in1 glowglowing5in1 lemonexmurah lemonexmalaysia maajunanggunbistari dyxybccream cosmetic makeup like4like sayajualonline produkkecantikan produkkesihatan beauty viral viralvideo love health beautiful malaysiaonlineshop malaysia bazarpaknil onebeautystock

1 Minutes ago
kridaneisreal

kruimel+zidane=kridane|1.4k💞

@kridaneisreal


Comment from kruimel+zidane=kridane|1.4k💞:


Trowback to the snow🙋 - sunsets shawnmendes boys slime likeforfollow gainpost like gainpost like4like gaintrick likeforlike gain like4follow gainparty likes gains camilacabello selenagomez justinbieber arianagrande mendesarmy demilovato like4me ifb funny 13reasonswhy illuminateworldtour tumblr jakepaul memes viral

1 Minutes ago
onebeautystock

One Beauty Stock

@onebeautystock


Comment from One Beauty Stock:


Sale! Sale! Sale! 😱 Sale! Sale! Sale! 😱 . . 💕 Menjual Produk Kecantikan & Kesihatan . . 💕 Murah dan ORIGINAL . . 💕Borong & Retail . . 📱0132465605 (Sms/WhatsApp) 📱0132465605 (Sms/WhatsApp) 📱0132465605 (Sms/WhatsApp) . . 🚛 PEMBELIAN SECARA BORONG DENGAN HARGA YANG LEBIH MURAH 📢 . . tatiskincare tatiskincaremurah tatiskincareoriginal deejacosmetic deejacosmeticmurah glowglowingmurah glowglowingskincare glowglowing4in1 glowglowing5in1 lemonexmurah lemonexmalaysia maajunanggunbistari dyxybccream cosmetic makeup like4like sayajualonline produkkecantikan produkkesihatan beauty viral viralvideo love health beautiful malaysiaonlineshop malaysia bazarpaknil onebeautystock

1 Minutes ago
anggiprawinataofficial

Anggi Prawinata

@anggiprawinataofficial


Comment from Anggi Prawinata:


Cowok itu punya selera yang tinggi. 😍👌 ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● like4like likeforlike like4follow likeforfollow followme manlyindonesia cowokganteng cowokkece kekinian kekinianbanget hits hits✨ hitsmedan hitsjakarta kekinian😄 hitspeople cuteboy viral instagood hitsbekasi cowoksexy balijoe cowokhits tattoo tatoo instaphoto anakmedan shirtlessboyid anakmedanhits lfl

2 Minutes ago
onebeautystock

One Beauty Stock

@onebeautystock


Comment from One Beauty Stock:


Sale! Sale! Sale! 😱 Sale! Sale! Sale! 😱 . . 💕 Menjual Produk Kecantikan & Kesihatan . . 💕 Murah dan ORIGINAL . . 💕Borong & Retail . . 📱0132465605 (Sms/WhatsApp) 📱0132465605 (Sms/WhatsApp) 📱0132465605 (Sms/WhatsApp) . . 🚛 PEMBELIAN SECARA BORONG DENGAN HARGA YANG LEBIH MURAH 📢 . . tatiskincare tatiskincaremurah tatiskincareoriginal deejacosmetic deejacosmeticmurah glowglowingmurah glowglowingskincare glowglowing4in1 glowglowing5in1 lemonexmurah lemonexmalaysia maajunanggunbistari dyxybccream cosmetic makeup like4like sayajualonline produkkecantikan produkkesihatan beauty viral viralvideo love health beautiful malaysiaonlineshop malaysia bazarpaknil onebeautystock

2 Minutes ago
cravenateeisback

nate 🌸

@cravenateeisback


Comment from nate 🌸:


good morning 😍 ( say it back pleaseeee lol ) • tag a friend that does makeup 👫 • Like + Comment 💗 • viral explore makeup 🌸 • Follow ( @cravenateeisback ) If viewing 🍬

2 Minutes ago
jawy_kuran

❤️karkuk❤️

@jawy_kuran


Comment from ❤️karkuk❤️:


* @jawy_kuran ᴅᴏᴜʙʟᴇ ᴛᴀᴘ ❤️ ᴛᴀɢ ғʀɪᴇɴᴅs 👥
ғᴜʟʟᴡ ᴜs 👇😍👉 @jawy_kuran⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✅ Turn Post Notification
┏━━━━━━━━♛━━━━━━━━┓
🔛❤❤Follow @jawy_kuran👈
🔛❤❤Follow @jawy_kuran👈
┗━━━━━━━━♛━━━━━━━━┛
.
🤑 @jawy_kuran🙊
‏Credits: ?
.
.
.
.
.

viral trends viralvideos bestvideostrendingstrendy videoclip viralvideovideohotvideoshoot bestviralbestquality followvideogames videoartfunnyvideos coolvideosvideographeramazingvideo coolvideodiyvideoscrazyvideo lmao funny coolthebestvideotutorial foodporn food diy

2 Minutes ago
jeejeestore

iTunes Apps Games Cuma 75ribu

@jeejeestore


Comment from iTunes Apps Games Cuma 75ribu:


Pengen lagu seperti ini juga? Order aja paket downloadnya senilai 75rb dan kamu sudah bisa download sepuasnya senilai jutaan rupiah. Buruan order paket downloadnya sekarang juga. Bisa klik link di bio kami ya 😘 . ios itunes games apps aplikasi music musik lagu onlineshop trustedseller best viral iphone ipad iphonesia

2 Minutes ago
goldenroses.24k

Golden Roses

@goldenroses.24k


Comment from Golden Roses:


Lol... just the silly me trying to talk korean...hahahhahaha . viralvideo viralvideos viral positivevibes positivevibesonly videoshow videosforfun myposh happyvibes happy igmy iglikes igfollowers musically

2 Minutes ago
dennyrakhmat_

DRE

@dennyrakhmat_


Comment from DRE:


GAG Management Susah lengkap, sekalinya lengkap bisa di itung jari, emang kalo udah punya kesibukan masing masing itu sulit latihannya, paling ngaret, seneng banget ngebawelin mereka, sampai kita sering banget bawel di grup untuk ngingetin latihan dan banyak problem lainnya, pas lomba lengkap aja mukzizat banget haha Kuy kangen ngumpul sama kalian, btw up deh kalo mau lomba bareng lagi yang ada kasian latihannya wkwk @sywldnsn @septianapip @deckagmlng @bangfyane @rzkysyah_ @rikkimaulana7 @sifamp23 @sigitpradito.a @evirarman_ @wawansptwn2 @awgiincuu pembarismuda videopaskibra viral paskibra eventpembaris pembarisjawabarat

2 Minutes ago
onebeautystock

One Beauty Stock

@onebeautystock


Comment from One Beauty Stock:


Sale! Sale! Sale! 😱 Sale! Sale! Sale! 😱 . . 💕 Menjual Produk Kecantikan & Kesihatan . . 💕 Murah dan ORIGINAL . . 💕Borong & Retail . . 📱0132465605 (Sms/WhatsApp) 📱0132465605 (Sms/WhatsApp) 📱0132465605 (Sms/WhatsApp) . . 🚛 PEMBELIAN SECARA BORONG DENGAN HARGA YANG LEBIH MURAH 📢 . . tatiskincare tatiskincaremurah tatiskincareoriginal deejacosmetic deejacosmeticmurah glowglowingmurah glowglowingskincare glowglowing4in1 glowglowing5in1 lemonexmurah lemonexmalaysia maajunanggunbistari dyxybccream cosmetic makeup like4like sayajualonline produkkecantikan produkkesihatan beauty viral viralvideo love health beautiful malaysiaonlineshop malaysia bazarpaknil onebeautystock

2 Minutes ago
eana_rina

Sharul izzham

@eana_rina


Comment from Sharul izzham:


Cepat cepat dm 😍 artis pon pakai tau 😉 nak bg free gift nih 😘 teamdibs teamdyxy dyxybanting dyxysepang dyxytaiping dyxyklia dyxyjenjarum dyxycosmeticsmalaysia dyxyolaklempit dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige beauty viral fattah titiancinta comingsoon kecantikan tipscantik mudah travel pantas dyxymalaysia dyxysabah dyxysarawak dyxycantik dyxycantik beautydibs simple neloffa hijabista trending

2 Minutes ago
onebeautystock

One Beauty Stock

@onebeautystock


Comment from One Beauty Stock:


Sale! Sale! Sale! 😱 Sale! Sale! Sale! 😱 . . 💕 Menjual Produk Kecantikan & Kesihatan . . 💕 Murah dan ORIGINAL . . 💕Borong & Retail . . 📱0132465605 (Sms/WhatsApp) 📱0132465605 (Sms/WhatsApp) 📱0132465605 (Sms/WhatsApp) . . 🚛 PEMBELIAN SECARA BORONG DENGAN HARGA YANG LEBIH MURAH 📢 . . tatiskincare tatiskincaremurah tatiskincareoriginal deejacosmetic deejacosmeticmurah glowglowingmurah glowglowingskincare glowglowing4in1 glowglowing5in1 lemonexmurah lemonexmalaysia maajunanggunbistari dyxybccream cosmetic makeup like4like sayajualonline produkkecantikan produkkesihatan beauty viral viralvideo love health beautiful malaysiaonlineshop malaysia bazarpaknil onebeautystock

2 Minutes ago
uqailizestore

TSHIRT | KASUT | BAG | CAP 🔥

@uqailizestore


Comment from TSHIRT | KASUT | BAG | CAP 🔥:


Human Race Red 🔥 ✔ Rm100 Free Postage ✔ Grade AAA ✔ Size 41-45 ✔ Ready stock NAK ORDER? JUST DM OR CLICK LINK DI BIO 😊 _________________ uqailizestore barangpanas ajimaura terapiinstagram murahmurah supportlocal viral bazaarpaknil barangrare style fashion gempak hipster hipsterfashion ootd

2 Minutes ago
jelitawardrobes

FESYEN MUSLIMAH 2017

@jelitawardrobes


Comment from FESYEN MUSLIMAH 2017:


Now ! click more . . Kita la awk, rauda di hatiku 😉 . . RAUDA BLOUSE CODE : PASHION GREEN SAIZ : S, L,XL only RM 69 free pos SM, SS . More details click ukuranraudahjw . WHATSAPP +60199697461 . . Baju peplum kepuk2 follow @geroboks.co . Blouse 3 pcs RM 99 @geroboksattire . Baju saiz S to 5XL @ayanna.my . Beg murah follow @kedaibegmurah.my . Jeans murah @jeansmurah.my . blouse blousebaru blousemurah blousecantik blouselabuh jubah jubaharyani kurungsyarie kurungmurah aisyahsuit adoniatop adonialongtop bazaarpaknil jelitawardrobes suitaisyah sale viral uitm cikgu fesyen fesyenmuslimah cantik femes instafemes promo lelong khawlablouse blousekhawla rauda

2 Minutes ago
jawy_kuran

❤️karkuk❤️

@jawy_kuran


Comment from ❤️karkuk❤️:


* @jawy_kuran ᴅᴏᴜʙʟᴇ ᴛᴀᴘ ❤️ ᴛᴀɢ ғʀɪᴇɴᴅs 👥
ғᴜʟʟᴡ ᴜs 👇😍👉 @jawy_kuran⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✅ Turn Post Notification
┏━━━━━━━━♛━━━━━━━━┓
🔛❤❤Follow @jawy_kuran👈
🔛❤❤Follow @jawy_kuran👈
┗━━━━━━━━♛━━━━━━━━┛
.
🤑 @jawy_kuran🙊
‏Credits: ?
.
.
.
.
.

viral trends viralvideos bestvideostrendingstrendy videoclip viralvideovideohotvideoshoot bestviralbestquality followvideogames videoartfunnyvideos coolvideosvideographeramazingvideo coolvideodiyvideoscrazyvideo lmao funny coolthebestvideotutorial foodporn food diy

2 Minutes ago
afashionhub_

A Fashion Sharing Page

@afashionhub_


Comment from A Fashion Sharing Page:


Yes or No? 👀❤️ Follow us @afashionhub_ for more! 🌑😍 Tag your friends! 💌📩 . . . Contact via DM or e-mail for removal or credit 💖 . . tagafriend viral like comment beautiful love nature art artlove photo money cute wild travel trending top checkmeout follow tellafriend beauty lady guy incredible rich fascinating amazing awesome fantastic wonderful model

3 Minutes ago
onebeautystock

One Beauty Stock

@onebeautystock


Comment from One Beauty Stock:


Sale! Sale! Sale! 😱 Sale! Sale! Sale! 😱 . . 💕 Menjual Produk Kecantikan & Kesihatan . . 💕 Murah dan ORIGINAL . . 💕Borong & Retail . . 📱0132465605 (Sms/WhatsApp) 📱0132465605 (Sms/WhatsApp) 📱0132465605 (Sms/WhatsApp) . . 🚛 PEMBELIAN SECARA BORONG DENGAN HARGA YANG LEBIH MURAH 📢 . . tatiskincare tatiskincaremurah tatiskincareoriginal deejacosmetic deejacosmeticmurah glowglowingmurah glowglowingskincare glowglowing4in1 glowglowing5in1 lemonexmurah lemonexmalaysia maajunanggunbistari dyxybccream cosmetic makeup like4like sayajualonline produkkecantikan produkkesihatan beauty viral viralvideo love health beautiful malaysiaonlineshop malaysia bazarpaknil onebeautystock

3 Minutes ago
es3aj

Virals , Best Videos , Omg

@es3aj


Comment from Virals , Best Videos , Omg:


‏Double tap ❤️ Tag friends 👥 ‏Follow us 👇 ‏🙈 @es3aj🙈 ‏🙉 @es3aj🙉 ‏🙊 @Es3aj🙊 ‏Credits: ? . . . . . viral trends viralvideos bestvideos trendingstrendy videoclip viralvideo videohotvideoshoot bestviral bestquality followvideogames videoart funnyvideos coolvideosvideographer amazingvideo coolvideodiyvideos crazyvideo lmao funny coolthebest videotutorial foodporn food diy

3 Minutes ago
dubstars.ig

Dubstars HYD🔰

@dubstars.ig


Comment from Dubstars HYD🔰:


@dubstars.ig Follow this stars @deepthi_sunaina - dessert dubsmash dance @wadde_shivjyothi 188 saipallavivaruntejfidaanivethathomasrakulpreetsinghrakulpreetrakulrakulpreethsinghsamantharuthsamanthasamanviral video dubstarshydoffcial dubstarshydofficial viral video dubstarshydofficial musicallyofficially

3 Minutes ago
mr.skidmark85

mr.skidmark85

@mr.skidmark85


Comment from mr.skidmark85:


Tyres slayer ! streetstyle toyota kp61 trd 4k starlet bmw e36 mpower drift tandem hoonigan touge drifting fresh dope like4like likeforlike likechallenge follow4follow followforfollow alpine smoke cars racing racecar viral

3 Minutes ago
onebeautystock

One Beauty Stock

@onebeautystock


Comment from One Beauty Stock:


Sale! Sale! Sale! 😱 Sale! Sale! Sale! 😱 . . 💕 Menjual Produk Kecantikan & Kesihatan . . 💕 Murah dan ORIGINAL . . 💕Borong & Retail . . 📱0132465605 (Sms/WhatsApp) 📱0132465605 (Sms/WhatsApp) 📱0132465605 (Sms/WhatsApp) . . 🚛 PEMBELIAN SECARA BORONG DENGAN HARGA YANG LEBIH MURAH 📢 . . tatiskincare tatiskincaremurah tatiskincareoriginal deejacosmetic deejacosmeticmurah glowglowingmurah glowglowingskincare glowglowing4in1 glowglowing5in1 lemonexmurah lemonexmalaysia maajunanggunbistari dyxybccream cosmetic makeup like4like sayajualonline produkkecantikan produkkesihatan beauty viral viralvideo love health beautiful malaysiaonlineshop malaysia bazarpaknil onebeautystock

3 Minutes ago
bellaventurebeautyconsultant

Bella Beauty Consultant

@bellaventurebeautyconsultant


Comment from Bella Beauty Consultant:


Dermacol foundation full cover Rm15.00 5x Rm12.00 LIKE PAGE https://www.facebook.com/KosmetikViralTermurahBella/ tekan link dibawah jika berminat👇 whatsapp: www.wasap.my/60137752286 dermacol foundation fullcoveragefoundation makeup love followme followforfollow follow cosmetics kosmetikviraltermurah batupahatjohor pemborongmalaysia pemborong bellatrend bellaventurebeautyconsultant trends viral trust seller trustedsellers

3 Minutes ago
gerobokmuslimah_byasiah

HANDSOCK💚STOKIN💚PELAPIKDAGU🎉🎉🎉

@gerobokmuslimah_byasiah


Comment from HANDSOCK💚STOKIN💚PELAPIKDAGU🎉🎉🎉:


Boleh bawa solat😊 . Alhamdulillah testimoni positif dari customer😍 . teamedelweiss sokasocks sokacomel stokinmurah stokinsoka stokintebal stokinsolat stokinjari sayajualstokin ajimaura terapiinstagram terlajaklaris stokinmuslimah aurat berkualiti murah muslimahfashion istiqomah neelofa mirafilzah bazarpaknil onlineseller seller muslimah bazar cantik viral

3 Minutes ago
par.ent

PAR.entertainment

@par.ent


Comment from PAR.entertainment:


Me

3 Minutes ago
onebeautystock

One Beauty Stock

@onebeautystock


Comment from One Beauty Stock:


Sale! Sale! Sale! 😱 Sale! Sale! Sale! 😱 . . 💕 Menjual Produk Kecantikan & Kesihatan . . 💕 Murah dan ORIGINAL . . 💕Borong & Retail . . 📱0132465605 (Sms/WhatsApp) 📱0132465605 (Sms/WhatsApp) 📱0132465605 (Sms/WhatsApp) . . 🚛 PEMBELIAN SECARA BORONG DENGAN HARGA YANG LEBIH MURAH 📢 . . tatiskincare tatiskincaremurah tatiskincareoriginal deejacosmetic deejacosmeticmurah glowglowingmurah glowglowingskincare glowglowing4in1 glowglowing5in1 lemonexmurah lemonexmalaysia maajunanggunbistari dyxybccream cosmetic makeup like4like sayajualonline produkkecantikan produkkesihatan beauty viral viralvideo love health beautiful malaysiaonlineshop malaysia bazarpaknil onebeautystock

3 Minutes ago
mnq.id

HAMSEDA HAMPIR SEMUA ADA 번영하는

@mnq.id


Comment from HAMSEDA HAMPIR SEMUA ADA 번영하는:


Open PO Bolu Gulung Homemade resep nenek moyang Sekali makannn nga bs berhentiiii 😎😎 selain enak bolu ini juga lebih sehat, karena nga mengandung MINYAK, nga pakai pemgawet, nga pakai pelembut dan pengembang. Kamu wajib tes deh... udah banyak testi dari customer. Kualitas dan rasa nga perlu lagi di ragukan. . . . Must try.. pasti ketagihan. Yang lagi berkunjung ke medan. WAJIB COBA HARGA DI PRICELIST BLM TERMASUK JASA TITIP YA.. JASA TITIP 12.500/PC . Pengiriman ke SELURUH INDONESIA menggunakan TIKI /JNE/POS. Yang dimedan bisa order jg, harga blm ongkir ya,ongkir bs pk kurir atau go-send . . jasatitipmedan medan kulinermedan beritamedan makanenak halalmedan halalfood halalfoodmedan homemade homemademedan oleholehmedan oleholehkhasmedan viral kebanggaanmedan kulinerjakarta kulinerpekanbaru kulineraceh kulinerbatam kulinersurabaya siantar kulinersiantar pariwisatasumut kulinersumut

4 Minutes ago
meme__room

memeRoom

@meme__room


Comment from memeRoom:


Guys do check it out and let them know if they can make it further entertaining . . .📛 Tag Section 📛 virat viratkohli viral spiderman spi spider creepy creep memes meme memesdaily mémé funnyquotes fun funnymemes funny funnyvideos salmankhan salman deepikapadukone deepika shahrukh shahrukhkhan ranveer ranveersingh justin justinbeiber booty🍑 twerk

4 Minutes ago