MaryKay Malaysia ♥

MaryKay Malaysia ♥

@marykay_heart

Part-time Mary Kay Beauty Consultant ☎ 019-4337105, Aliah Accept orders anytime 😘 New promotion every month! Botanical/Mineral-based Products
marykay_heart

MaryKay Malaysia ♥

@marykay_heart


Comment from MaryKay Malaysia ♥:


SelamatHariRayaAidilfitri 💕 dariMaryKayHeart

204 Days ago
marykay_heart

MaryKay Malaysia ♥

@marykay_heart


Comment from MaryKay Malaysia ♥:


Salam Asar ♥ minimalism

212 Days ago
marykay_heart

MaryKay Malaysia ♥

@marykay_heart


Comment from MaryKay Malaysia ♥:


Thanks dear! Sis jual ya 😉 marykaymalaysia thankyou cleanser customer

212 Days ago
marykay_heart

MaryKay Malaysia ♥

@marykay_heart


Comment from MaryKay Malaysia ♥:


Selamat tengahari! 😘 . Anda tercari-cari foundation yg terbaik? Tahan lama walaupun berpeluh & panas? Foundation 2 in 1 iaitu mencantik & merawat? . Anda dah jumpa jawapannya! 😍 Semestinya Mary Kay Liquid Foundation 💕 . My favourite foundation from Mary Kay! 😍 . Liquid foundation Mary Kay ada 2 jenis tau. Tak sama macam foundation lain, foundation Mary Kay ni diformulasi khas mengikut jenis kulit anda! 👏 . 🌻 Luminous utk kulit kering - warna label pink . 🌻 Matte utk kulit berminyak - warna label purple . . 🌼 Tak kira apa warna kulit anda, semua sesuai pakai. Liquid foundation Mary Kay ada 5 warna tau! . 📍Ivory 3 📍Ivory 5 📍Beige 3 📍Beige 5 📍Bronze 1 . 🌼 Liquid foundation Mary Kay best giler sebab ianya satu-satunya foundation yang amat memahami kulit wajah anda! Mmg terbaik! My fav foundation ever tau 😍 . Jom cuba foundation ni? Whatsapp sis utk info seterusnya ye 😘 ☎ Aliah, 019-4337105 marykaymalaysia foundation liquidfoundation makeup oilyskin dryskin normalskin perfectfoundation beauty

214 Days ago
marykay_heart

MaryKay Malaysia ♥

@marykay_heart


Comment from MaryKay Malaysia ♥:


Mary Kay Makeup! Dapatkan koleksi makeup yg mudah dan cepat dgn Mary Kay ♥ . Koleksi makeup ini terdiri drpada : ◽ Cc Cream Sunscreen spf15 ◽ Mineral Eye Color ◽ Lipstick True Dimension . Setiap item ini ada kelebihan yg tersendiri tau 😍 Nak tahu apa kelebihan nya? Jom baca sini! . *Cc cream* 1. Melawan garisan halus dan tanda penuaan. 2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit. 3. Melindungi kulit dari sinaran UVA atau UVB (SPF15). 4. Menutup cela, memelihara kulit yang berjerawat serta menenangkan kulit bermasalah. 5. Mencerah dan menyerikan tona kulit tidak sekata dengan segera. 6. Mengurangkan kemerahkan pada kulit kesan daripadan bahan kimia lepas yang berbahaya. 7. Mempertahankan kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida 8. Mempunyai 4 tona pilihan warna mngikut kesesuaian kulit anda . *Mineral Eye Color* MARY KAY MINERAL EYE COLOR 1. Formula yang berasaskan mineral ini menampilkan ciri-ciri istimewa yang boleh menyerap minyak, mudah digunakan, dan memberi litupan penuh dengan satu sentuhan 2. Mengandungi vitamin A, C dan E untuk membantu melindungi kulit daripada radikal bebas yang boleh menyebabkan kedutan 3. Mary Kay® Mineral Eye Colors menjadi pilihan jurusolek profesional bagi menghasilkan penampilan harian yang sesuai tanpa mengira tona kulit 4. Bila apply nampak natural beauty sangat 5. Tahan lama serta tidak terkumpul pada celah celah garis halus. Seriously memang cantik! 6. Ada lebih 25 warna yg pelbagai dan sangat cantik. Serious very pigmented tau. . *Lipstick True Dimension* 1. Diperkaya dgn mango butter & vitamin 2. Mengurangkan kekeringan bibir 3. Mengurangkan kehitaman bibir 4. Memberi kelembapan Pd bibir sepanjang hari 5. Terdapat pelbagai warna menarik utk pilihan anda! 6. Buatkan bibir tampak cantik dan sihat 7. Mempunyai 12 pilihan warna yg cantik-cantik belaka . Dptkan makeup Mary Kay ini skrg! Trdapat pelbagai lagi koleksi yg lain 😉 Lengkap kesemuanya utk anda! Nak tahu yg plng ssuai dgn anda? Jom whatsapp sis skrg 😘 ☎ Aliah, 019-4337105 marykaymalaysia makeup cccream lipstick eyeshadow

216 Days ago
marykay_heart

MaryKay Malaysia ♥

@marykay_heart


Comment from MaryKay Malaysia ♥:


Salam Zohor ♥

217 Days ago
marykay_heart

MaryKay Malaysia ♥

@marykay_heart


Comment from MaryKay Malaysia ♥:


Oil-free Makeup Remover ♥ . Yes botol makeup remover ni dgn softener nak sama tapi lain ye fungsi nya 😉 . Adakah anda memakai makeup remover dari oil? Jangan tau, sgt bahaya! . Area mata kita hanya ada kulit semata sahaja. Tiada lapisan lain yg back up so sgt lembut tau kulit di area mata tu. Cuba anda check ni. . 👉 Area mata byk garisan halus 👉 Area mata sembap 👉 Area mata mempunyai oil seed . Kalau anda ada semua yang diatas ni, maknanya anda dah salah pakai product. . OIL FREE EYE MAKE UP REMOVER ni mengandungi 80% AIR dan 20% SILICONE. . Nak share juga kebanyakkan yg pakai OIL FREE EYE MAKE UP REMOVER ni bgtau oil seed beransur hilang. Wow!!! Hebat kan 😍 . Kalau ikut logic nak get rid of oil usually mmg pakai air kan 👍 . Jadi apa lagi mari la jaga mata anda!! Bila pakai OIL FREE EYE MAKE UP REMOVER ni automatik mata akan cengkang sbb adanya silicone 😍 . Jom dapatkan segera! Whatsapp/DM sis! 😘 ☎ Aliah, 019-4337105 marykaymalaysia makeupremover oilfreemakeupremover beauty

217 Days ago
marykay_heart

MaryKay Malaysia ♥

@marykay_heart


Comment from MaryKay Malaysia ♥:


SET BOTANICAL EFFECTS ✨ UNTUK PENJAGAAN KULIT SEIMBANG . Ramai yg mengadu skincare yg dorang pakai takde kesan especially local products, even worst jerawat semakin tumbuh mcm cendawan! . Yg ramai tak sedar, set yg diambil mungkin tak khusus kepada jenis kulit masing-masing . Sbb itu, Mary Kay adalah yg terbaik. Set Botanical Effects ada 3 jenis ikut kesesuaian kulit anda . Kering, Normal, Kombinasi, atau Berminyak ♥ . Pada yang; 1 - Jerawat sangat banyak 2 - Kulit terlalu kering/berminyak 3 - Oily dekat T-zone 4 - Liang pori besar 5 - Banyak whitehead/blackhead 6 - Muka gelap kesan sunburn 7 - Kulit rosak sbb salah pakai produk . Botanical Effects paling sesuai utk awak! . Tak wajib ambil set, boleh ambil loose. Tapi highly recommended ambil set sbb setiap item membantu satu sama lain utk hasilkan kulit yg sihat . My favourite item dalam set ni semestinya BOTANICAL MASK!! bersih & segar sgt muka lepas pki botanical mask! Jerawat pun takde naik dah tau. . Tahan penggunaan sehingga 6 bulan, jimat utk mineral-based international brand. Awesome! . Nak consultation just Whatsapp ya 😘 ☎ Aliah, 019-4337105 marykaymalaysia botanicaleffect skincare 3formulas beauty

218 Days ago
marykay_heart

MaryKay Malaysia ♥

@marykay_heart


Comment from MaryKay Malaysia ♥:


Doktor pun pkai Mary Kay! Cun melecun 😍 . Yang penting kulit sihat. Bukan cantik tapi ada chemical bahaya kat dalam yang rosakan buah pinggang dan tubuh badan kita ❌ . Jom lah rawat kulit dengan marykay. Marykay dah 53 tahun dalam pasaran dunia. Kalau tak ok product ni, dah lama MaryKay kena bungkus lah kan? 😉 . Jom bertukar ke Mary Kay skrg? 😘 Whatsapp/DM utk consultation! ☎ Aliah, 019-4337105 marykaymalaysia skincare beauty healthyskin globalbrand

218 Days ago
marykay_heart

MaryKay Malaysia ♥

@marykay_heart


Comment from MaryKay Malaysia ♥:


Salam subuh ✨

218 Days ago
marykay_heart

MaryKay Malaysia ♥

@marykay_heart


Comment from MaryKay Malaysia ♥:


💕 Inilah dua item paling wajib antara yang wajib untuk dipakai apabila ingin menjaga wajah. . Iaitu cleanser dan moisturizer! pencuci dan pelembap sama-sama penting. Tak boleh tanpa satu sama lain. Mereka bagaikan isi dengan kuku. Malas macam mana pun, kena cuci muka dan pakai pelembap tau! . Ni adalah dari set Timewise anti-aging! Best gilaaaaa Nak tau kenapa? Sebab set ni set awet muda, menentang penuaan. Kalau dah menua pun, boleh jadi muda balik. Weee~ . . Pencucinya pula berfungsi sebagai 3 dalam 1 iaitu mencuci, mengelupas dengan halus (scrub) dan menyegarkan! Memang lepas cuci muka, kulit akan rasa fresh!! Lepas tu wajib pakai moisturizer untuk pelindungan seterusnya. Lepas pakai dalam dua minggu, anda akan rasa kulit makin lembut 😍 . Nak cuba? Jom whatsapp sis skrg? 😘 ☎ Aliah, 019-4337105 marykaymalaysia cleanser moisturizer basicskincare beauty timewisemiracleset skincare antiagingpower 3in1 beautyregime

218 Days ago
marykay_heart

MaryKay Malaysia ♥

@marykay_heart


Comment from MaryKay Malaysia ♥:


Mary Kay Timewise Repair Volu-Firm Day Cream Sunscreen Broad Spectrum SPF30 ✨ . Day Cream Sunscreen Broad Spectrum SPF30 ♥ . CIRI-CIRI HEBAT PRODUK INI ADALAH : . ✔ Bertindak memperbaiki semula kulit agar lembut & anjal seperti kulit ketika remaja ✔ Bertindak memberi perlindungan utk kulit agar tahan dari sebarang faktor yg memberi masalah iritasi & alahan ✔ Bertindak memberi tona kulit lebih sekata ✔ Bertindak memberi perlindungan pd kulit u ladies dr sinaran matahari UVA/UVB yg boleh merosakkan kulit u ladies dan faktor luaran yg boleh mempercepatkan proses penuaan ✔ Memberi kelembapan pd kulit u ladies sehingga 12jam . Key Ingredients : ✔ Plant stem cells ✔ Tripeptide 1 ✔ Skin Volume Supporting Peptide . Dptkan item yg hebat ini skrg! Whatsapp/DM sis ya 😘 ☎ Aliah, 019-4337105 marykay daycream sunscreen timewiserepair antiaging

219 Days ago
marykay_heart

MaryKay Malaysia ♥

@marykay_heart


Comment from MaryKay Malaysia ♥:


MaryKay Sun Protector SPF35 🌞 . Jom sis nak kongsikan sikit apa yang sis pakai utk atasi sinaran uva dan uvb! Tambah-tambah musim skrg ni, mmg wajib pakai 😎 . Jom tengok kebaikan sun protector. Setiap orang wajib ada satu sun protector ni tau 👍 . ✔ Tekstur ringan ✔ Perlindungan dri UVA dan UVB ✔ Tidak melekit walaupon aktiviti air ✔ Meresap terus ke dlm kulit ✔ Mengelakkan sunburn ✔ Perlindungan dri kesan penuaan ✔ Kekalkan kelembapan kulit ✔ Perlindungan terbaik utk elakkan jeragat, sunburn, skin jadi gelap & kusam . Jom jaga kulit lindungi kulit kita dari sekarang sebelum terlambat! 😉 . Whatsapp/DM utk info slebihnya 😘 ☎ Aliah, 019-4337105 marykaymalaysia sunprotector spf35 uvb uva sunburn

220 Days ago
marykay_heart

MaryKay Malaysia ♥

@marykay_heart


Comment from MaryKay Malaysia ♥:


Salam subuh ♥

220 Days ago
marykay_heart

MaryKay Malaysia ♥

@marykay_heart


Comment from MaryKay Malaysia ♥:


Tiada lagi parut! 😍 . Cara yg paling efektif utk mnghilangkan parut di wajah tdk kiralah parut jerawat, parut luka, parut chicken pox etc adalah dgn mnggunakan Serum C & Serum Melacep ataupun salah satu dari kedua serum ini. Kesemua parut-parut ini dpt di hilangkan 🙌 . Masalah yg di hadapi oleh wanita dlm gmbr di ats ialah parut chicken pox, jadi dia telah gunakan kedua-dua serum Mary Kay ini dan hasilnya sgt-sgt memuaskan! 😍 Parut hilg dlm masa yg singkat! Mmg terbaik 👍 . Jom dptkan skrg? PM/DM sis 😘 ☎ Aliah, 019-4337105 marykaymalaysia melacepserum serumC marykayserum

221 Days ago
marykay_heart

MaryKay Malaysia ♥

@marykay_heart


Comment from MaryKay Malaysia ♥:


Hai semua dah sudah terawih? Kalau dah, meh baca info baru sis nak share ni 😉 Haa, inilah softener terbaik! Bkn sekadar toner biasa tapi toner anti penuaan! 😍 . APA KELEBIHAN SOFTENER NI? ◾ Bantu kurangkan keketaraan pori ◾ Kulit berasa lebih lembut, subur, halus and licin gila ◾ Bagi kelembapan cepat and tahan lama kat kulit. Bila kulit hidrat, dia tak kering. Bila tak kering, susah nak nampak kedut so nampak muda dari umur sebenar. ◾ Pastikan kulit ready untuk apa-apa next skin item yg ada age-fighting function. ◾ Percepatkan hasil yang diinginkan . FAEDAH & PERAKUAN DGN RESEARCH - . Berdasarkan satu kajian selama dua minggu, ramai responden setuju yang Mary Kay Softener berjaya bantu tingkatkan hasil rejimen penjagaan kulit dorang: . - 90% mengatakan kulit mereka rasa lembut and hidrat - 89% mengatakan Softener bantu kulit dorang lebih licin - 87% mengatakan kulit dorang rasa subur dan bersih - 83% mengatakan Softener bantu menambah baik tekstur kulit - 77% mengatakan Softener kurangkan keketaraan pori . Wow, nampak tk? . MACAM MANA SOFTENER INI BERTINDAK KAT KULIT SEBENARNYA? . 1. Melembapkan Kulit Mengandungi natrium hialuronat penggemar lembapan, satu humektan kuat yang bertindak macam span kat kulit, bantu tarik lembapan supaya kulit boleh gunakannya dengan lebih berkesan. Kulit akan segera dilembapkan dan bantu kulit nampak lebih licin, sihat dan mudah pulih. 2. Kurangkan Keketaraan Pori Dirumus dengan mirtus komunis, sejenis ekstrak daripada pokok bunga mirtel, dan ekstrak biji lentil yang both dapat bantu menyokong matriks derma kulit. Tekstur kulit nampak halus and dapat kurangkan keketaraan pori dan garis-garis halus. 3. Kulit Lebih Cerah Dirumus dengan sejenis pelembut Niasinamida yang dapat belai dan jadikan kulit kelihatan lebih cerah glowing dengan seri sihat. Niasinamida ni boleh kurangkan kesan kerosakan akibat UV yang menyebabkan pigmentasi tak sekata. . Sebotol boleh tahan hingga 5 bulan. Kulit sensitif? Oily? Too dry? Dont worry sebab softener sesuai untuk semua jenis kulit. Even yang elergik pun tak ada masalah, sebab from A to Z ialah mineral-based. Takkan ada sebarang side effects, dah siap-siap diuji by dermatologist 👏 . PM sis 😘

221 Days ago
marykay_heart

MaryKay Malaysia ♥

@marykay_heart


Comment from MaryKay Malaysia ♥:


Mary Kay Skincare ♥ Botanical Effects Evo! . Koleksi Set Botanical Effect Evo mempunyai 5 regimen ✋ . ◾ CLEANSING GEL Sedikit berbuih membantu memastikan kulit anda bersih & segar. . ◾ INVIGORATING SCRUB Guna 2-3 kali seminggu. Ia membantu menanggalkan sel kulit mati & seterusnya membuat kulit anda kelihatan segar & bersih. . ◾ REFRESHING TONER Membantu liang roma menjadi kecil & halus pastinya kulit lgi tampak tegang. . ◾ MOISTURIZING GEL Memberi lembapan selama 12 jam, sb gel ini menjadikan pelembap anda rsa tdk bermunyak & meresap dgn cepat bgi anda yg mengalami kulit berminyak & kombinasi. Digunakan setiap hri slps anda mencuci muka. . ◾ MOISTURIZER LOTION SPF 30 SUNSCREEN Merupakan koleksi pelembap yg perlu anda jika terdedah dgn cahaya matahari secara terbuka. Ianya berfungsi sbgi pelembap sekaligus menjadi pelindung matahari. . 5 langkah mudah utk memastikan kulit kekal sihat, bersih dan semestinya segar! 😍 . Berminat? Whatsapp/DM sis skrg 😘 ☎ Aliah, 019-4337105 marykaymalaysia skincare evolution botanicaleffectevo beauty

222 Days ago
marykay_heart

MaryKay Malaysia ♥

@marykay_heart


Comment from MaryKay Malaysia ♥:


Selamat tengahari ♥

222 Days ago
marykay_heart

MaryKay Malaysia ♥

@marykay_heart


Comment from MaryKay Malaysia ♥:


Assalamualaikum. Hai guys 😊 . Sis nak share sikit pasal TIMEWISE CLEANSING BAR 3 IN 1. Sis tk pernah lagi share kan? Tpi kali ni sis nak share lah dgn korg sbb rupa-rupanya mmg best tau cleansing bar ni 😍 . Ape yg best pade sabun ni? . ♥ Membersihkan kulit wajah ♥ Memutihkan kulit wajah ♥ Menegangkan kulit wajah . Sabun ini boleh di pakai di wajah utk nampak awet muda tapi best lagi kalau kita pakai di badan sebab boleh bagi tegang balik kulit-kulit yg dah kendur tu 👍 lagi satu klau nak travel ke boleh bawak je bar ni and boleh pakai utk cuci muka and badan so senang tk perlu bwk byk-byk kan? 😍 . Nak tahu lebih lanjut dm/ whatsapp sis ye! 😘 ☎ Aliah, 019-4337105 marykaymalaysia cleansingbar 3in1 sabunbuku face body

222 Days ago
marykay_heart

MaryKay Malaysia ♥

@marykay_heart


Comment from MaryKay Malaysia ♥:


BOTANICAL EFFECTS© MASK ♥ . Masker: Menanggalkan kekotoran dengan lembut kerana ia mencergaskan kulit; mudah ditanggalkan dengan menggunakan air. Membersih dengan terperinci sebab ia mengelupas secara lembut. Mengekalkan keserian kulit. Menyesuaikan diri dengan keperluan kulit anda dan meninggalkan ia kelihatan sihat dan berseri. . Kelebihan mask botanical effect : ◾ Menganjalkan kulit ◾ Membantu menanggalkan sel-sel kulit mati ◾ Mengecilkan pori-pori ◾ Membersihkan pori-pori tersumbat ◾ Membersihkan wajah dari black dan white head . Jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal seperti di cucuk botox 😉 mask sgt penting bagi wanita yg benar-benar nak jaga kecantikan dan ia sgt wajib di miliki 👍 . Jom kita bermasker sblum tidur? Whatsapp/DM sis segera 😘 ☎ Aliah, 019-4337105 marykaymalaysia botanicalmask mask blackhead whitehead

222 Days ago